Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τηλεφροντίδα από την omnitouch.



Η Omnitouch σε συνεργασία με την εταιρία InTouch24 του Ηνωμένου Βασιλείου, που εξειδικεύεται στη παροχή τηλεφροντίδας, προχώρησε στην δημιουργία πακέτων τηλεφροντίδας με την υποστήριξη ειδικού εξοπλισμού.
Μέσα από τα πακέτα τηλεφροντίδας αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση ηλικιωμένων ή ατόμων που χρειάζονται 24ωρη παρακολούθηση για διάφορες παθήσεις όπως αλτσχάϊμερ, καρδιακές παθήσεις, υπέρταση κλπ. Πλέον τα άτομα αυτά δεν χρειάζεται να νιώθουν ανήμπορα ή ότι είναι βάρος στην οικογένεια σε συγγενείς και φίλους αφού μπορούν να λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητοι με την σιγουριά του ότι υπάρχει κάποιος που έχει την έννοια τους ανά πάσα στιγμή.
Με το πάτημα ενός κουμπιού οι ειδικά εκπαιδευμένοι τηλεφωνητές μας θα ανοίξουν αυτόματα την γραμμή επικοινωνίας και θα μιλήσουν με τον πελάτη μας για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά ή αν χρειάζεται βοήθεια. Για κάθε πελάτη υπάρχουν καταγραμμένα τα άτομα επικοινωνίας, οι παθήσεις, ο υπεύθυνος γιατρός κλπ και φροντίζουμε να ακολουθήσουμε την διαδικασία ενημέρωσης που ο κάθε πελάτης μας καθόρισε.

Με επιπρόσθετο εξοπλισμό αναλαμβάνουμε ακόμα και να σας υπενθυμίσουμε να λάβατε την φαρμακευτική σας αγωγή σε συγκεκριμένες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου